اعلام لیست کارگاه های آموزش رویداد

تاریخ ثبت: 1404/09/01

 

 

 

 

ردیف

عنوان

مدرس/رزومه

تعرفه

(ریال)

مدت زمان

تاریخ برگزاری

اهداف کارگاه

نحوه برگزاری

لینک ثبت نام

1

آشنایی با نحوه استقرار سیستم مدیریت انرژی در شرکتهای صنایع غذایی  بر اساس استاندارد ایزو 50001 سال 2018

شیرزاد حسن بگی /دکتری مهندسی انرژی/مدرس بین المللی مدیریت انرژی/دیبر کمیته فنی مدیریت انرژی

000/000/20

2 ساعت

(10-12)

26/11/1404

آشنایی با استانداردهای سیستم مدیریت انرژی-آشنایی با الزامات و نحوه استقرار سیستم مدیریت انرژی در یک سازمان

آنلاین

متعاقبا

2

نحوه تعیین شاخص ها و خطوط مبنای انرژی در سازمان های تولیدی صنایع غذایی بر اساس استاندارد ایزو 50006

بهمن حیدری/دکتری مهندسی مکانیک /رئیس کمیته فنی مدیریت انرژی، مدرس بین المللی مدیریت انرژی /مدیر عامل شرکت انرژی پایش سیستم البرز

000/000/22

2 ساعت

(14-16)

27/11/1404

آشنایی با نحوه تعیین عوامل تاثیر گذار بر مصرف انرژی-نرمالسازی شاخص ها و خطوط مبنای انرژی-تحلیل آماری شاخص ها و خطوط مبنای انرژی-کار عملی

حضوری

متعاقبا

3

استانداردهای تعیین معیار مصرف انرژی در صنایع غذایی (لبنیات، سردخانه،نوشابه سازی و ..)

شیرزاد حسن بگی /دکتری مهندسی انرژی/مدرس بین المللی مدیریت انرژی/دیبر کمیته فنی مدیریت انرژی/رئیس آزمایشگاه مرجع پژوهشگاه استاندارد

000/000/20

2 ساعت

(16-18)

26/11/1404

آشنایی با انواع استانداردهای معیار مصرف انرژی در صنعت غذا و کشاورزی-آشنایی با نحوه تعیین و محاسبه شاخص های معیار مصرف انرژی در استانداردهای مربوطه

حضوری

متعاقبا

4

معیار مصرف انرژی و برچسب انرژی ساختمان های غیر مسکونی بر اساس استاندارد ملی 2-14254

شیرزاد حسن بگی /دکتری مهندسی انرژی/مدرس بین المللی مدیریت انرژی/دیبر کمیته فنی مدیریت انرژی/رئیس آزمایشگاه مرجع پژوهشگاه استاندارد

000/000/20

2 ساعت

(08-10)

27/11/1404

آشنایی با الزامات استانداردهای ملی سری 14254 و عوامل موثر بر مصرف انرژی در ساختمان های غیر مسکونی-آشنایی با نحوه بازرسی ساختمان و تعیین شاخص مصرف انرژی و برچسب انرژی ساختمان

آنلاین

متعاقبا

5

طراحی نیروگاه فوتوولتائیک (خورشیدی) مقیاس کوچک با استفاده از نرم افزار  PVSYS

حامد غفار نژاد/کارشناسی ارشد مهندسی برق/.کارشناس سابق سازمان ملی استاندارد

000/000/22

2 ساعت

(14-16)

26/11/1404

آشنایی با نحوه امکان سنجی و طراحی فنی یک نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک

حضوری

متعاقبا

6

ارزیابی فنی و  اقتصادی نیروگاههای مقیاس کوچک فوتوولتائیک با استفاده از نرم اقزار ها تخصصی و استاندارد ایزو 50044

سید علی افضلی/ کارشناسی ارشد مهندسی انرژی/.کارشناس سابق سازمان ملی استاندارد/دبیر تدوین استاندارد ایزو 50002

000/000/22

2 ساعت

(14-16)

27/11/1404

آشنایی با نحوه ارزیابی فنی و اقتصادی یک نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک

حضوری

متعاقبا

7

اصول و مبانی مدیریت بازدهی آب در صنعت غذا و کشاورزی بر اساس استاندارد بین المللی ایزو 46001

بهمن حیدری/دکتری مهندسی مکانیک /رئیس کمیته فنی مدیریت انرژی /مدیر عامل شرکت انرژی پایش سیستم البرز

000/000/18

2 ساعت

(14-16)

27/11/1404

آشنایی با انواع آب و راهکارهای صرفه جویی آن-آشنایی با الزامات سیستم مدیریت بازدهی آب و چگونگی اخذ گواهینامه سیستم مدیریت بازدهی آب

آنلاین

متعاقبا

8

کاربرد هوش مصنوعی در بهینه سازی مصرف  انرژی صنایع غذایی

عرفان غلامزاده/ کارشناسی ارشد مهندسی شیمی/.مدیر فنی انرژی شرکت انرژی پایش سیستم البرز

000/000/22

2 ساعت

(14-16)

27/11/1404

آشنایی با فناوری های هوش مصنوعی و کاربرد آن در بهینه سازی مصرف انرژی

حضوری

متعاقبا

 


پاسخ سوال خود را نگرفتید؟
همین حالا با دبیرخانه‌ی اولین همایش ملی بهینه سازی و بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی و کشاورزی تماس حاصل فرمایید.
تلفن دبیرخانه اجرایی

ستاد برگزاری: 02126709469

دبیرخانه علمی: 02632861207

(١٠ خط مستقیم)
واحد پشتیبانی (شبکه های اجتماعی) 09399511074
رایانامه رسمی رویداد standard@bcnf.ir
کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد © طراحی و پیاده سازی شده توسط: مرکز همایشهای مهندسی توسعه